Emergency Medical School is onderdeel van Dutch Safety Group

Crew Resource Management

Ben jij al bekend met de Crew Resource Management cursus?

Onze Crew Resource Management (CRM)-cursus biedt deelnemers een diepgaand inzicht in de principes en praktijken van effectieve samenwerking en communicatie binnen multidisciplinaire teams, specifiek gericht op de zorgsector. De cursus, oorspronkelijk ontwikkeld in de luchtvaart, heeft bewezen methoden om goede communicatie en samenwerking te bevorderen, met als uiteindelijk doel het voorkomen van incidenten en het optimaliseren van de veiligheid.

Tijdens de training ligt de nadruk op niet-technische vaardigheden, zoals communicatie, besluitvorming, leiderschap en teamwork. Onze ervaren instructeurs, met affiliaties aan verschillende ziekenhuizen en klinieken, begeleiden de deelnemers door gesimuleerde spoedsituaties. Deze scenario's stellen zorgteams in staat om niet alleen klinische kennis en vaardigheden te evalueren, maar ook om hun communicatie en samenwerking te verbeteren.

Door gebruik te maken van 'closed loop' communicatie en andere CRM-technieken, leren deelnemers hoe ze effectief kunnen omgaan met diverse situaties in de zorgomgeving. Of het nu gaat om individuele inschrijvingen of groepscursussen, onze CRM-training biedt waardevolle inzichten en praktische vaardigheden voor professionals in de zorg.

Img 0829
  • Deel dit bericht op:

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie.
Of ga naar onze contactpagina en vul ons formulier in.