Nieuws

Cursus met anderhalve meter

Vanaf dinsdag 2 juni 2020 herpakken wij onze cursussen op onze eigen locatie. Wij hanteren de richtlijnen en de hygiëneregels van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Daarnaast hebben wij extra maatregelen getroffen binnen en buiten onze locatie.

De cursisten worden met de uitnodiging vooraf geïnformeerd omtrent alle benodigde informatie, richtlijnen en hygiëneregels. Daarnaast worden zij van informatie voorzien door posters, televisiescherm en instructeur op onze locatie.

De algemene ruimtes en de leslokalen zijn aangepast naar het anderhalve meter principe zodat er goed afstand van elkaar kan worden gehouden tijdens binnenkomst. Er is opvallende -houd afstand- markering op de vloer aangebracht. De mogelijkheid om handen te wassen en desinfectans te gebruiken is uitgebreid.

Het lesplan is zodanig aangepast dat de cursist ondanks de 1,5 meter afstand, toch alle oefeningen kan uitvoeren. Daarnaast maken wij gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen en worden alle materialen voor- en na afloop grondig schoongemaakt volgens de richtlijnen.

Wij beschikken over een groot leslokaal en drie scenariolokalen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om onze garage om te bouwen in een leslokaal zoals wij gewend zijn bij grote cursussen en meerdaagse activiteiten. Op deze wijze is het ook mogelijk om een cursus op uw locatie te verzetten naar onze locatie en met elkaar op gepaste afstand de cursus uit te voeren.

Neem voor meer informatie contact op met Claudia.

Tot snel! Team EMSchool

Email: claudia@dutchsafetygroup.nl 
Tel: 0413-265115.

0