InCompany

Cursus op uw eigen locatie

Wij verzorgen niet alleen medische opleidingen op onze eigen locatie in Uden. Het is ook mogelijk om een opleiding uit ons reguliere aanbod op uw eigen locatie plaats te laten vinden. Wij verzorgen de opleiding op uw locatie en staan open voor al uw wensen en passen de cursus aan op uw eigen praktijksituatie. Het is mogelijk om samen met u het lesprogramma samen te stellen na inventarisatie van het leerdoel en de voorkennis van de cursisten.

 

Maatwerk en samen opleidingen ontwikkelen

De onderwerpen van een opleiding kunnen wij specifiek op uw organisatie afstemmen. Een kliniek of praktijk kan bijvoorbeeld een specifieke opleidingsvraag verwerken in de cursus. Het is ook mogelijk om extra onderwerpen aan bod te laten komen in een bestaande opleiding. Iedere training kan op maat worden gemaakt zodat dit aansluit op uw scholingsvraag en de specifieke kernwaarden van uw organisatie. Wij werken graag mee of aan de ontwikkeling en uitvoering van de cursus voor uw organisatie. Door onze kennis en ideeën te combineren met uw expertise bereiken wij samen een maximaal resultaat.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend informatief gesprek met onze onderwijs specialist of maak gebruik van onderstaand informatie en offerte formulier.

InCompany aanvragen

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-265115

   Mail ons

Voordelen InCompany

Bekende werkomgeving
Eigen materialen
Uw leerdoelen
Scholingen op uw moment
Wij verzorgen de administratie

0
    0
    Winkelwagen
    Your cart is emptyReturn to Shop