BHV Ploegleider

Leiding geven aan een BHV inzet

Wanneer uw bedrijf over een grotere BHV organisatie beschikt is het raadzaam de leiding over een BHV-inzet in handen van een “Ploegleider BHV” te geven. Deze ploegleider is opgeleid om aan een groep BHV’ers leiding te geven tijdens een calamiteiteninzet. Daarnaast is de ploegleider na de opleiding in staat om met de BHV-ploeg kleine oefeningen te doen zodat het niveau van uw BHV-organisatie op een hoog peil blijft.

 

Ploegleider BHV, scenario’s oefenen

Onze opleiding is zeer praktisch ingericht. Onze instructeur oefent met de cursisten op welke wijze er moet worden gehandeld bij een ongeval, brand en een ontruiming. Zij leren op welke wijze zij leiding moeten geven aan een BHV inzet. De cursisten zorgen met een eigen inbreng dat situaties in de eigen organisatie worden behandeld. En dat zij deze scenario’s kunnen uitwerken in oefeningen waarmee de eigen BHV organisatie kan worden getoetst en de huidige kennis op peil kan worden gehouden.

Ploegleider en Hoofd BHV

Een Ploegleider geeft leiding aan een BHV inzet. Een Hoofd Bedrijfshulpverlening houdt zich bezig met de beleidsmatige kant van de BHV.

Onderdelen van de cursus:

  • Wet en regelgeving Bedrijfshulpverlening en de Ploegleider;
  • Werken met scenario’s;
  • Leidinggeven aan de BHV-inzet;
  • Alarmering- en communicatiemiddelen.

Open Opleiding

Dag 1: 09.00 – 17.00 uur
Dag 2: 09:00 – 17:00 uur

De cursus duurt 2 dagen (14 uur).

Op de tweede dag van onze opleiding worden de cursisten uitgedaagd om de hulpverlening op hun eigen organisatie te betrekken en dit ook in de praktijk uit te voeren.

€275,00 per persoon. Exclusief BTW.
€285,00 per persoon. Exclusief BTW. (Inclusief NIBHV certificering)

Inclusief koffie, thee en frisdranken, luxe lunch, cursusmateriaal en cursusboek BHV Ploegleider.

Neem bij het aanmelden van groepen of InCompany aanvragen contact met ons op voor speciale groepstarieven.

Er is een vooropleiding BHV Basiscursus noodzakelijk voor de cursus BHV Ploegleider.

Rond het middaguur wordt er voor de cursisten een lunch verzorgd met soep, luxe broodjes, warme broodjes, zuivel en fruit. Wij beschikken over een modern koffie apparaat met verse koffiebonen voor koffie, cappuccino en overige koffieproducten. En een koelkast met verschillende soorten frisdrank. Deze dranken zijn onbeperkt en de gehele cursusdag beschikbaar voor onze cursisten.

Praktische informatie:

  • Wij werken uitsluitend met een maximale groepsgrootte van 8 cursisten. Door onze groepen niet te groot te maken is het mogelijk om alle cursisten voldoende aandacht te geven en controle uit te oefenen op de verschillende praktische handelingen;
  • Na afloop van de cursus ontvangt u het certificaat in de vorm van een Ploegleider legitimatiepas op creditcardformaat;
  • Bekijk de routeplanner naar onze locatie;
  • InCompany volgen? Klik hier voor onze mogelijkheden.

Meer informatie?

Heeft u vragen over deze cursus of wilt u de mogelijkheden bespreken?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-265115

   Mail ons

Direct inschrijven

Open Training InCompany

Open training € 285 p.p.

Incl. koffie, lunch, lesboek en certificering

Open Trainingen

0