Herhalingscursus PBLS

Instructeur

Opleiding voor instructeurs

Wij verzorgen deze cursus om uw registratie bij de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en European Resuscitation Council (ERC) te verlengen met twee jaar. Deze opleiding richt zich op het herhalen van de vaardigheden die aan de orde komen bij het geven van reanimatie onderwijs volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

 

Opfristraining PBLS instructeur

Doel van de cursus:
Met deze cursus zorgen wij dat u als professional op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het geven van reanimatieonderwijs aan cursisten volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). De verplichte tweejaarlijkse opfriscursus is ter behoud van uw NRR en ERC certificering als PBLS instructeur. Om de status van instructeur geldig te houden dient u tevens minimaal 4 initiële opleidingen PBLS per 2 jaar met minimaal 4 cursisten per keer te geven.

Doelgroep:
Personen die geregistreerd staan bij de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) als PBLS instructeur.

Inhoud cursus:
In deze cursus leert u op welke wijze een kinderreanimatiecursus dient te worden gegeven volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

Faculty:
Deze cursus wordt gegeven door een PBLS instructeur. Onze instructeur beschikt over de certificering van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). De cursist wordt tijdens de opleiding getoetst op zijn praktische vaardigheden.

Certificering

Bij het succesvol afronden van de Herhalingscursus Basic Instructor Course PBLS ontvangt u een her-certificering van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Het certificaat is internationaal erkend door de European Resuscitation Council (ERC). Om het certificaat geldig te houden dient u aan de volgende voorwaarden te voldoen:
– De Instructeur moet in een periode van twee jaar instructie geven op tenminste twee cursussen;
– De Instructeur dient elke twee jaar een Herhaalcursus voor Instructeurs te volgen bij een door de NRR erkende Cursusorganisator;
– De Instructeur dient tijdig de jaarlijkse bijdrage aan de NRR te betalen.

Het herhalen van de volgende onderdelen:

 • Reanimatievaardigheden;
 • Reanimatieonderwijs.

De instructeur zal ingaan op nieuwe richtlijnen, ontwikkelingen en reanimatietechnieken.

Open Opleiding

08.00 – 14.00 uur

€215,00 per persoon. Exclusief BTW.
Inclusief koffie, thee en frisdranken, cursusmateriaal en her-certificering bij de NRR & ERC.

OPTIONEEL

 • Maak voor aanvang van de cursus gebruik van onze luxe lunch. Meerprijs 12,50 euro per persoon. Exclusief BTW.
 • Voor deze cursus dient u gebruik te maken van het lesboek ”PBLS” van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR). Dit lesboek heeft u ontvangen bij het volgen van de PBLS basiscursus. Heeft u nog geen boek? Neem contact met ons op of bestel het lesboek in onze webshop.

Neem bij het aanmelden van groepen of InCompany aanvragen contact met ons op voor speciale groepstarieven.

Personen die geregistreerd staan bij de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) als PBLS instructeur.

OPTIONEEL: Maak direct na afloop van de cursus gebruik van onze luxe lunch. Meerprijs 12,50 euro per persoon. Exclusief BTW.

Wilt u mee lunchen? Bestel dan hier uw lunch. Wij verzorgen dan voor u om 12:30 uur een lunch met soep, luxe broodjes, warme broodjes, zuivel en fruit. Wij beschikken over een modern koffie apparaat met verse koffiebonen voor koffie, cappuccino en overige koffieproducten. En een koelkast met verschillende soorten frisdrank. Deze dranken zijn onbeperkt en de gehele cursusdag beschikbaar voor onze cursisten.

Praktische informatie:

 • Bekijk de routeplanner naar onze locatie;
 • InCompany volgen? Klik hier voor onze mogelijkheden.

Meer informatie?

Heeft u vragen over deze cursus of wilt u de mogelijkheden bespreken?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-265115

   Mail ons

Direct inschrijven

Open Training InCompany

Open training € 215 p.p.

Incl. koffie/thee, materialen en certificering

Open Trainingen

0
  0
  Winkelwagen
  Your cart is emptyReturn to Shop