Instructeur BLS/AED + PBLS Combi-Herhalingscursus

  • Home
  • /
  • cursus
  • /
  • Instructeur BLS/AED + PBLS Combi-Herhalingscursus

Opleiding voor instructeurs

Wij verzorgen deze cursus om uw registratie bij de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) en European Resuscitation Council (ERC) te verlengen met twee jaar. Deze opleiding richt zich op het herhalen van de vaardigheden die aan de orde komen bij het geven van reanimatie onderwijs volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad.

Herhalingscursus BLS/AED en PBLS Instructeur

Doel van de cursus:
Met deze cursus zorgen wij dat u als professional op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het geven van reanimatieonderwijs aan cursisten volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). De verplichte tweejaarlijkse opfriscursus is ter behoud van uw NRR en ERC certificering als BLS/AED en PBLS instructeur. Om de status van instructeur geldig te houden dient u tevens minimaal 4 initiële opleidingen BLS/AED en minimaal 4 initiële opleidingen PBLS per 2 jaar met minimaal 4 cursisten per keer te geven.

Doelgroep:
Personen die geregistreerd staan bij de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) als PBLS instructeur.

Inhoud herhalingscursus BLS/AED en PBLS Instructeur:
In deze cursus leert u op welke wijze een reanimatiecursus dient te worden gegeven volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR).

Faculty:
Deze cursus wordt gegeven door een BLS/AED en PBLS instructeur. Onze instructeur beschikt over de certificering van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). De cursist wordt tijdens de opleiding getoetst op zijn praktische vaardigheden.

Certificering

Bij het succesvol afronden van de Herhalingscursus BLS/AED en PBLS Instructeurscursus ontvangt u een her-certificering van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). Het certificaat is internationaal erkend door de European Resuscitation Council (ERC). Iedere twee jaar dient u een herhalingscursus te volgen om uw vaardigheden up-to-date en uw certificaat geldig te houden. 

Het herhalen van de volgende onderdelen:

  • Reanimatievaardigheden;
  • Reanimatieonderwijs.

De instructeur zal ingaan op nieuwe richtlijnen, ontwikkelingen en reanimatietechnieken.

Open Opleiding

08.00 – 16.30 uur

De cursus duurt 1 dag (8 uur).

€200,00 per persoon. Exclusief BTW.
Inclusief koffie, thee en frisdranken, luxe lunch, cursusmateriaal en her-certificering bij de NRR & ERC.

OPTIONEEL

  • Voor deze cursus dient u gebruik te maken van het lesboek ”BLS/AED”  en het lesboek ”PBLS” van de Nederlandse Reanimatieraad (NRR). Dit lesboek heeft u ontvangen bij het volgen van de BLS/AED en PBLS basiscursus. Heeft u nog geen boeken? Neem contact met ons op of bestel de lesboeken in onze webshop.

Neem bij het aanmelden van groepen of InCompany aanvragen contact met ons op voor speciale groepstarieven.

Personen die geregistreerd staan bij de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR) als BLS/AED en PBLS instructeur.

Rond het middaguur wordt er voor de cursisten een lunch verzorgd met soep, luxe broodjes, warme broodjes, zuivel en fruit. Wij beschikken over een modern koffie apparaat met verse koffiebonen voor koffie, cappuccino en overige koffieproducten. En een koelkast met verschillende soorten frisdrank. Deze dranken zijn onbeperkt en de gehele cursusdag beschikbaar voor onze cursisten.

Praktische informatie:

  • Bekijk de routeplanner naar onze locatie;
  • InCompany volgen? Klik hier voor onze mogelijkheden.

Meer informatie?

Heeft u vragen over deze cursus of wilt u de mogelijkheden bespreken?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-265115

   Mail ons

Direct inschrijven

Open Training InCompany

Open training € 200 p.p.

Incl. koffie, lunch, materialen en certificering

Open Trainingen

0