Acute zorg congres 2021

Bent u er 24 september 2021 ook bij?

Hét Spoedeisende Hulp congres voor artsen, verpleegkundigen, medische hulpverleners en toekomstige medische professionals.

Na een succesvolle eerste editie komt het Acute Zorg Congres in 2021 terug met een tweede editie! Wij gaan opnieuw een aansprekend programma voor u samen stellen. De ambitie is hoog om een breed scala aan onderwerpen aan bod te laten komen met tussendoor en na afloop van het programma fijne hapjes en drankjes. Een perfecte dag om in goede ambiance met collega’s uit het vakgebied te spreken. Wij maken er een leerzame en gezellige dag van. Daar kunt u op rekenen!Na een succesvolle eerste editie komt het Acute Zorg Congres in 2021 terug met een tweede editie! Wij gaan opnieuw een aansprekend programma voor u samen stellen. De ambitie is hoog om een breed scala aan onderwerpen aan bod te laten komen met tussendoor en na afloop van het programma fijne hapjes en drankjes. Een perfecte dag om in goede ambiance met collega’s uit het vakgebied te spreken. Wij maken er een leerzame en gezellige dag van. Daar kunt u op rekenen!

Congrescommissie,

Claudia Augusteijn, René Verbeek, Michael Edwards, Remco Franssen, Ramón Soer, Ruud Verhalle, Ronald van Litsenburg, Ellen Schepens, Rianne Brand, Ties Eikendal, Reinier Waalewijn & Stef Bouman.

Voor wie is ons congres bedoeld?

Ons programma is gericht op artsen (met specialisatie), verpleegkundigen (met specialisatie), ambulanceverpleegkundigen, medische hulpverleners en studenten Geneeskunde, Bachelor Medische Hulpverlening & Verpleegkunde.

Locatie

Congrescentrum Brabanthallen 1931 te ‘s-Hertogenbosch

Prijzen

Kosten inschrijving: €245


Studenten
Kosten inschrijving studenten tot en met 31 augustus 2021: €125 in plaats van €245
Kosten inschrijving studenten van 1 september 2021 tot en met 24 september 2021: €145 in plaats van €245

Studenten kunnen zich alleen inschrijven via de congreswebsite.

Betaling

  • Op rekening, wij versturen een factuur.
  • Direct, door middel van IDEAL.

Annulering

Bij ontvangst van uw schriftelijke annulering voor 1 juli 2021 vindt restitutie plaats onder aftrek van €35 administratiekosten. Na deze datum kan geen restitutie meer plaatsvinden.

Accreditatie

V&VN – Met 5 punten geaccrediteerd.

VSR – Met 5 punten geaccrediteerd.

NVBMH – Met 5 punten geaccrediteerd.

NAPA – Accreditatie aangevraagd.

ABAN – Accreditatie aangevraagd.

Meer informatie?

Heeft u vragen over het congres?
Neem contact met ons op voor meer informatie.

   0413-265115

   Mail ons

24 september 2021

Congrescentrum Brabanthallen 1931, ‘s-Hertogenbosch, Nederland

Inschrijven

0